Allmänt

Möte med revisorn och stadia.se

Idag har jag haft en riktig LYXdag! Jag har haft ett möte med min revisor i pyjamas (han kom hem till mig) SEN har jag fått städhjälp.


Kommer du ihåg företaget jag skrev om för ett par månader sedan. De som gjorde allt från ”utrensning” till avlämning på Arlanda?

Det SKINER hemma hos mig nu! Snabba effektiva OCH billiga! HÄR! hittar du dem!
Det är ju alltid svårt att hitta en firma man trivs och är nöjd med.
DESSA kan jag garantera att du INTE blir besviken på. (De är dessutom goda vänner till mig)


Spagetti och köttfärssås. Alla barnen är hemma ikväll, så det blir livat runt matbordet.

Jesus är och storhandlar, jag rastar hunden och alla grannflickorna och Tristan passar Charlie.

Det har varit en bra dag! Ingen speciell dag. Men heller ingen dålig dag. En lagom dag helt enkelt ❤

0

52 svar till “Möte med revisorn och stadia.se

 1. Lenita skriver:

  Var inne på din väns städsida. Synd att det inte står priser så det lätt går att jämföra med andra företag. En miss från deras sida då flera gör som jag – struntar i den städfirman och vänder sig till en som har priser utsatt på nätet.

  0
  1. Magdalena skriver:

   Lenita/ de kommer ut och ger dig ett personligt pris baserat på dina ytor, storlek.. Kram

   0
 2. susanne skriver:

  lenita
  Du behöver inte förklara dej. Du får väl fixa din fritid o städ själv!

  0
 3. Lagom dagar är underbara tycker jag. Att hitta guldkant i tillvaron i de mest vardagliga händelser.

  0
 4. Elin skriver:

  Ok, du tigger om det Maggan, hehe…Här är en prettomamma till tvillingar ( det du) som faktiskt aldrig använt TVn som barnvakt. Ett högst medvetet val. Skulle aldrig sätta mina barn framför dumburken innan 3-års ålder. Tror att det är skadligt helt enkelt. Kanske inte korta stunder, men TV är ett gift. Skapar ett beroende och ska användas med måtta även när barnen blir större. Tror ta mig tusan alla stackars barn håller på att bli TV/ dataspels- zoombies. Kan skriva det här inlägget hur långt som helst, men kanske ska jag skriva en krönika om det istället? Asociala barn= dataspelsungar? Kram på dig! Och puss

  0
  1. Magdalena skriver:

   Elin!!!!/ äntligen är du tillbaka hihi så saknad!! Det krävdes ett trädkramarinlägg för att få dig att kika fram under stenen ❤

   0
 5. Beatrice skriver:

  Jag undrar om vinnaren av Circle of Trust
  jeansen har valts ännu?

  Kram

  0
 6. Jeanette Delander skriver:

  Vilken gullig bild på er puss puss 🙂
  Lite tv har väl inga barn dött av! Dom är ändå inte still så länge och tittar på den hehe
  Skulle varit underbart med lite städhjälp..

  kram

  0
 7. ann skriver:

  Hahahaha – hvad sker der her?

  Dejligt med dage, som bare en lagom 😉

  0
 8. Maria skriver:

  Det var bra att du har skaffat hjälp med städningen. Börjar ni sedan att veckohandla på mathem.se så har ni tjänat in ännu några timmar per vecka som ni kan ägna åt annat.

  0
 9. susanne skriver:

  Elin resonerar som en laestadian. Ja jag vet att vissa anser det vara skadligt. Men även motsatsen är bevisad. Ett barn som får god omsorg och varierad stimulans klarar av att titta på tv. Ett barn som inte får god omsorg och inte får varierad stimulans reagerar förmodligen på annat sätt. Men frågan då är om det är tv eller det övriga som ger negativa efekter.

  0
 10. Helene skriver:

  Jag håller med Elin man måste inte ha tv som sysselsättning för barn och barn behöver inte sysselsättas heller. Ge barnen tid så hittar de på något men föräldrar idag har så bråttom, lite gnäll så åker tv:n på. Visst är det irriterande med gnäll men så är det att gå igenom barnens olika stadier. Jag har aldrig haft TV och det har aldrig varit problem har mycket kreativa glada barn

  0
 11. Ritva skriver:

  God morgon fina Maggan, ha en trevlig tisdag, kram, mvh Ritva

  0
 12. Susanna skriver:

  Helene: Nu är min dotter 22,men hon tittade på TV:n hela tiden.Eller pulade vid datorn…Har aldrig varit något problem det heller…Hon är både lycklig OCH kreativ

  0
 13. Michelle skriver:

  Det finns även studier som visar att barn slappnar av och varvar ner framför tvn. Jag låter mina barn se på tv och tror absolut inte att de tar skada av det. Har de varit i full fart hela dagen på förskola, skola eller hemma kan det vara skönt även för dem att få slappna av framför burken :). En stor skillnad är väl om tvn fungerar som barnvakt hela tiden…. Men då och då är väl för sjutton inget problem.
  Av mig får du inget mothugg Maggan ;). Du verkar vara en toppen mamma som verkligen tar hand om dina barn på bästa sätt. Kram från mig!

  0
 14. Helene skriver:

  Susanna, nu skrev jag inte att det är ett problem att ha TV som barnvakt bara att man inte behöver underhålla sina barn. En del blir säkert kreativa och trevliga människor ändå men oftast sker det på den vuxnes villkor och inte på barnets.

  Sen tänk på alla i fattigare delar av Asien som är så kreativa att komma på nya produkter att sälja och hur de ska livnära sig. Eller i Afrika där barnen tar en pinne och bygger bilar att leka med av dem. De har de inte lärt sig på TV!

  Har själv läst till förskolepedagog och det finns massor av undersökningar som visar att kreativitet föds ur tristess. Tycker jag är trevligare än skrikande barnprogram. Jag älskar att vi haft det så tyst och lugnt hemma, stökigt och skrikigt har de ändå i förskolan och skolan.

  0
 15. Kristina skriver:

  Städhjälp och TV – helt underbart!! Man måste göra det man kan för att klara vardagen. Jag har två små barn (som i skrivandets stund tittar på Barnkanalen;) ) och jag tycker allt hopar sig lite för ofta. Jag beundrar dig som har FYRA barn, plus jobb och en massa projekt. Helt otroligt att du orkar med. Så heja för tv och städhjälp och all annan service man har råd att ta hjälp av.
  Älskar din blogg, ditt ärliga och orädda sätt att skriva.
  Hoppas dagen flyter på lika fint som igår!

  0
 16. Sanne skriver:

  Antar att det är din pojkvän som betalar hela kalaset för att döva sitt dåliga samvete för att han aldrig är hemma. Men löser det problemet? Skulle inte tro det.

  0
 17. Annika S skriver:

  Trist att läsa vissa kommentarer. Det känns som att vissa personer ej har lärt sig hur man behandlar sina medmänniskor. Jag undrar hur dessa negativa mammor inverkar på sina barn, då de skriver taskiga kommentarer. Och visar översittarfasoner. Det skulle va kul att träffa dessa ûbermammor för att se hur formidabla de är i allt de gör och allt de säger. Jag försöker lära mina tjejer att vara schysta vänner. Det känns som era föräldrar har misslyckats.
  Kram från en annan Tvillingmamma.

  0
 18. Lotta skriver:

  Får nog erkänna att mina grabbar (22, 23 och 24) har tittat en del på tv och spelat datorspel men dom är både sociala o framåt. Vad menas med kreativa? Jag har i af inte fått nån stickad tröja än eller virkad gardin så där kanske de föll 😉 kram från Lotta

  0
 19. MonasUniversum skriver:

  @Sanne: Nu fan brinner det i huvudet på mig och jävlar som jag kommer ångra min kommentar om en kvar men:

  HUR i helvete har du mage att komma med ett sånt påhopp? Det är JAG som har försett dom med filmer. För att JAG ville det. För att JAG äger några videobutiker och för att jag KAN ge bort. Till vem fan jag vill, när jag vill och HUR MYCKET jag vill.

  Och säg mig: vem är du som tar dig rätten att ifrågasätta huruvida vem som betalar vad i Magdalenas familj, eller någon annans familj heller för den delen?!

  Och för din info så kan jag upplysa dig om jag SÄLLAN träffat en så bra människa som Filip. De är för övrigt en matchmake in heaven, så du behöver inte oroa dig.

  Och hur dom har lagt upp sitt vardagliga liv, vem som gör vad och hur ofta, är knappast något som DU har med att göra, så dagens tips till dig: lägg av med såna där personliga påhopp.

  Till er andra: ursäkta att jag skriker men herregud som jag avskyr korkade, ointelligenta människor.

  0
 20. Ulle skriver:

  Mona: Du är helt underbar!! 🙂 Blivit lika fast i din blogg som i Magdalenas. Härligt när man läser en blogg o småler hela tiden nästan. 🙂

  0
 21. Storskogen skriver:

  @monasuniversum Underbart att du brinner av och står upp för din vän när det finns så många korkade människor.

  0
 22. Helene skriver:

  Annika, med kreativa menar jag de som kan sysselsätta sig själva, kan vara läsa, cykla, bygga torn av klossar. Man behöver inte tillverka saker. Sen i vuxenlivet är man kreativ när man kan lösa sitt livspussel, hitta olika vägar till att få ett jobb etc. ”think out of the box” är kreativt.

  Jag säger inte att man INTE kan ha TV som barnvakt men det sker ju oftast på den vuxnes villkor och när den vuxne vill ha sin egen tid, det är inte rätt anser jag. Visst man ska få hinna duscha och städa undan och laga mat men barnen kan oftast vara med! Duscha kanske inte men annars ta med barnen, ge dem en trasa att damma med och hacka grönsaker och pilla av skalen på en lök. Då lär de sig laga mat utan att man behöver säga något särskilt. När jag är i tvättstugan fick de kasta alla strumpor ex i en viss hög, det klarar en 1,5 åring tom. Om jag duschade med små barn vakna byggde de klossar på badrumsmattan. Det är roligare och man får mer tid med barnen. Men allt passar inte alla jag säger bara att jag aldrig gillat TV vare sig barnens del eller min egen del. Man får en dos av filmer och annat ändå utan att behöva sätta på sin egen TV. Däremot har vi läst massor tillsammans, det är mysigt och utvecklande.

  Visst man kan lära sig av TV-program med men jag tror mer på att lära sig i verkliga livet…….

  0
 23. M@rie skriver:

  Nädu Mona jag skulle absolut inte ångra den där kommentaren ifall jag vore dig! Ifall jag hade en blogg skulle jag blockera de som kontinuerligt skriver idiotiska/elaka saker (nu vet jag inte om Sanne ifråga gör det). Men det skapar ju en sådan dålig stämning! Såklart ska man väl få säga vad man tycker. Men en bra regel tycker jag är att man skriver inget anonymt i en blogg som man inte skulle säga till personen IRL!

  0
 24. Annika S skriver:

  Helene!
  Det känns som att du hela tiden måste förhäva dig själv. Alla barn är inte lättplacerade på en badrumsmatta. Du är inte nyopererad!! Mina tjejer tittar sällan på tv och de är nu 12 år.
  Jag och vi andra gör nog det mesta för att lära våra barn det verkliga livet!! Du är väldigt snabb att förhäva dig på andras bekostnad. Jag tror att det viktigast man gör är att lära sina barn att alla är vi olika och det är ok!! Jag behöver ej klanka ner på andra för att må bra!! Alla är vi olika komm i håg det!!

  0
 25. Angelica skriver:

  Typisk avundsjuk kommentar som Sanne ger!
  Jag tror säkert att Filip och Maggan har ett jämlikt förhållande, men om nu Filip skulle betala hela kalaset, vad gör det?? Även ifall Maggan är nyop. så hade det väl inte gjort något om hon anlitar städhjälp och att Ove får kolla tv. Jag har inga barn och ett litet hus, så kan inte uttala mig i frågan så, men jag hade gärna tagit emot all hjälp man kan få. Om man har möjligheten så varför inte ta den? Maggan brinner för att hjälpa människor och hon har ett barnhem och precis varit på en otrolig resa, så att hon är någon golddigger skulle jag aldrig i hela mitt liv tro!

  Till Maggan och Mona, ni ”tanter” är de bästa jag vet för en sån ”ung böna” som jag på 24 år! Ni är riktiga förebilder!

  0
 26. Helene skriver:

  Annika, du skriver om mig utan att ha en aning, 2004 fick jag bröstcancer med 3 barn under 10 år…….opererade totalt 6 gånger under 4 år och fick ta bort livmoder, äggstockar och annat. Det ändrade dock inte min inställning till att sätta barnen framför TV, jag planerade efter barnen och inte tvärtom. De minsta var hemma på dagarna när jag var sjuk och när de sov middag duschade jag. När någon kom över och fikade passade jag på att duscha eller ta ett bad eller bara ringa några samtal.

  Jag behöver inte framhäva mig själv, jag har bara en annan inställning till vilken plats barnen och får ta och vems behov som ska gå först……….

  Idag är det snart 10 år sedan jag blev sjuk och hade jag inte varit så mycket med barnen under de värsta åren hade jag ångrat mig. Hade aldrig velat ersätta den tiden med TV oavsett hur jobbigt det var att ständigt ha dem omkring sig.

  0
 27. Annika K skriver:

  Klockrent Mona!

  Skitbra skrivet 🙂

  0
 28. Nanny skriver:

  Som min 14-åring skulle sagt; PALLA! Helt ärligt att ni orkar. Vi gör väl alla som vi tror är bäst för våra barn och vår familj. Ditt sätt är säkert inte bättre eller sämre än mitt sätt, bara annorlunda. Låt var och en få lösa sitt liv som är bäst utan att få pekpinnar och bannor nerkörda i halsen. Var och en får vara salig på sin tro och det duger så bra. Kram på er Maggan och Mona

  0
 29. Linda skriver:

  Tänker posta denna kommentaren här också, skrev den under inlägget ”En kompis i nöden”, men tro på tusan att den passar minst lika bra här. Där skrev HELENE: ”Alla är olika och alla gör olika. Du har rätt till din åsikt och jag till min.” HELENE – Så rätt du har, är så glad att du skriver så! Jag har verkligen ledsnat på denna bloggs kommentatörsfält! Här där man inte får yttra ett ord såvida det inte enbart är ros till Magdalena. Nej för fy om man skulle säga sin åsikt som är annat än det Magdalena skriver eller andra som kommenterar här tycker. Folk ”hoppar på” andra: EX: ”Så Elina kanske inte är den perfekta föräldern trots allt!” och ”Typisk avundsjuk kommentar som Sanne ger!” Man kallas bitterfi**a, avundsjuk, att man inget liv har etc. Nätmobbning? Att kalla andra för sånt för att dom har en annan åsikt (alltså inget kränkande, inget elakt…) EN ÅSIKT! Så vidrigt så det finns tusan inte. Är ni verkligen vuxna människor? (Detta handlar mycket om tidigare kommentarer i andra inlägg). Jag ville bara få ur mig detta, det är ju bara för fruktansvärt beteende…

  0
 30. tina skriver:

  Hej! Jag gillar din blogg Maggan och jag tycker du är en superkvinna på alla sätt! Men jag måste bara fråga en kanske lite taskig fråga. MEN vad gör mannen du ska gifta dig med för att hjälpa dig och avlasta dig?? Hans jobb kan väl ändå inte vara viktigare än sin familj? Ta inte illa upp och ingen annan heller. Kram och hoppas allt blir bra.

  0
  1. Magdalena skriver:

   Kära Tina/ den mannen jag ska gifta mig med gör otroligt mycket för mig och våra barn. Mer än någon pappa eller man har gjort för mig tidigare i mitt liv.
   Min blogg är ingen redovisningsblogg. Ni som läser min blogg känner bara till en bråkdel av min vardag och våra bekymmer.
   Jag känner inte något behov av att exakt redovisa vad Filip gör och inte gör. Och han vill heller inte omnämnas på min blogg förmycket. Och det respektera jag enormt.
   Hoppas det funkar som svar. Kram

   0
 31. Lena skriver:

  @Linda. Hej och hå som du är ute och hojar. Jag har läst den här bloggen i flera år och det är en markant skillnad på att ha en avvikande åsikt och gå till personangrepp. Maggan är inte typen som föredrar ja-sägare och har självklart respekt för de/den som tycker annorlunda, det har hon ju framhärdat ett antal gånger, men, när det går till direkta angrepp och taskiga kommentarer, då är det INTE okej. Och det håller du säkert med om.

  0
 32. Lena skriver:

  @Linda: jag riktar min kritik till såna som Sanne.

  0
 33. Lenita skriver:

  Tack för din respons Magdalena om hur de arbetar på städfirman.

  Susanne – Tycker synd om dig som inte har annat för dig än att skriva dumma kommentarer om/till andra.

  0
 34. Eva skriver:

  Heja heja heja Mona !!! En verkligt sann vän. Bara ge dom j…..na.
  Maggan, ta det lugnt och läk. Skaffa den hjälpen du kan och skit i vad andra tycker. Vi dina sanna bloggvänner älskar dig.
  En stor kram till er bägge. Och en kram till Ove oxå.

  0
 35. Joselin skriver:

  Jag tror att en lagom dos av tv-tittande inte är farligt. Det handlar väl om VAD ungarna får se, och i vilket syfte. Klart att om man är sjuk eller behöver vila, så är det väl bättre att man får vila en liten stund medan barnet tittar på tv… det är väl inte bättre att man är övertrött och helt slutkörd tillsammans med barnet?

  Sedan finns det bra filmer/program och dåliga dito. Själv ogillar jag överdrivna, gapiga, snabba klipp-filmer. De har ofta dåligt språk också. Och tecknade/dataanimerade program där de måste skratta hela tiden, i slutet av varje mening – har ni tänkt på det, det där ofta tillgjorda skrattet? De vill liksom tvinga på ungarna en ”lättsam”, ”glad” känsla, när egentligen innehållet brister.

  Nåja, smaken är olika, vi gör väl alla vad vi anser är bra för våra barn..? Inte vill vi dem något illa heller?

  Helene; jag tycker alltid att det är så tråkigt med folk som inte kan ha en åsikt utan att samtidigt ”liksom i förbigående” berätta vilken utbildning de har, i ditt fall; förskoleutbildning. Då har du lärt dig på utbildningen vad som är ”rätt” och ”fel”, är det så du menar..?

  0
 36. Sara skriver:

  Helene: fick du bröstcancer, men opererade bort livmodern och äggstockarna..?

  0
 37. Lisa skriver:

  Helene: Bröstcancer men op:a bort livmoder o äggstockar! Tänk om det hänt i USA, vilka skadeståndskrav till så klantiga läkare!!

  Love you Maggan och Mona, ni är härliga!

  0
  1. Magdalena skriver:

   Tack LISA/ love you too!! ❤

   0
 38. louise2 skriver:

  Hej Maggan! Jag är nyfiken.. Har du sett dina nya boobs, eller är dom inlindade??
  Kram

  0
  1. Magdalena skriver:

   Louise/ de är inte inlindade… Men otroligt svullna! Ser lite ”stora” ut fortfarande. Men det är bara för att de är lyfta och står rakt ut. (Innan var de långa) hehe

   0
 39. susanne skriver:

  Eh,, Vill inte förknippas med den andra SUSANNE,då jag heter så oxå, Tack för din blogg och trevlig kväll:)

  0
 40. Städ skriver:

  Activa service, visar sina priser!! Rekomenderar 🙂

  0
 41. MariaiNorge skriver:

  Ang brøstcancer; ibland f ex nær man fått brøstcancer pga genmutationer så kan man førebygga tillbakafall genom att op bort de hormonproducerande livmoder/æggstockar. Så det ær ingen feloperation.

  0
 42. Helene skriver:

  Jo ang min cancer tog man först en liten bit, hittade mer cancer och tog hela bröstet, äggstockar och livmoder för att dessa visade cellförändringar. Sen har jag gjort 4 operationer till som frisk och det var att göra nya bröst efter cancern och det blev inte bra med kroppseget fett så till slut fick jag inlägg.

  0
 43. Malin M skriver:

  Jag vill också ha städhjälp!!! Men det är en stor nackdel med att bo på landet..: om man hittar någon städfirma som faktiskt tar sig ut hit till skogarna, så blir det säkert dubbelt så dyrt som annars, då dom ska ha betalt för att man bor så öde & dom måste köra långt ;);););)
  Maggan, det var någon annan som också undrade, har du sett dina nya boobies ännu?!
  Mona: fy farao vad du är grym kvinna!!!

  Kram till er!!

  0
 44. Lindha skriver:

  Läs gärna om ”låg kolhydratspastan” här: http://www.kostdoktorn.se/dreamfields-bluffpasta-testet/

  0
 45. Helene skriver:

  Vad menar du Lindha? brukar Maggan äta den pastan? jag har för mig att hon köper kolhydratfria nudlar hos Katrine och de är inte samma sak!

  0
 46. Lindha skriver:

  Det är den som är på bilden ovan med köttfärssåsen iaf 🙂 ingen höjdare för någon i familjen om man säger så… Bättre med fullkornspasta i så fall.

  0
 47. aware of her panties as she isn’t the type of individual who sits in ways that shows what’s under her skirt). Again, they shouldn’t be sexy and you ought to avoid thongs and g-strings. louis vuitton bags for sale http://www.picklouisvuittonbagsforsale.com%2

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.