Allmänt

Påsken fyra bloggår tillbaka

Glad påsk!! Hoppas din storhelg börjar skönt❤

Påsken 2009

Jag hade haft min hjärnblödning drygt två månader tidigare, och var rätt trasig. Jag och barnen åkte till min bästis Angela i Scotland för att vila ut


Gud va jag saknar och älskar Angela!!! Jag var faktiskt hos henne både påsken -08 -07
Men bloggade inte och har därför inga bilder.. (Älskar bloggen!)


Sötprutt!


Påsken 2010

Påskafton -10 var jag ensam, barn var hos sin pappa och jag tillbringade den med Tjocko på Aske. Vi testade menyer och förberedde oss inför Bloggträffen vi skulle ha under den kommande sommaren..


Vi sköt lerduvor och drack vin..


Påsken 2011

Påsken det året firade vi i Ystad. Jag var gravid med Charlie. Vi hade varit ett par dagar i Paris och solen sken!
Vi hade picknick på stranden och killarna tog ett premiärdopp i havet


Påsken 2012

Påsken -12 Firade vi med Bingo och Katrin på deras sommarö.
Två dagar efter påsk åkte vi till Filippinerna (därför var vi inte i Skåne)


Påsken 2013

Påsken i år firar vi i snö!!
Resten av dagen fotar jag och lägger upp ikväll…


Ajjj-ajj-aj! Det där gjorde lite ont


Hoppas du får en bra helg!!

Firar du ensam så skickar jag varma tanka och kärlek till dig. Lovar att uppdatera och kicka in till dig titt som tätt…

Stor kram!!! X

0

12 svar till “Påsken fyra bloggår tillbaka

 1. Louise Pettersson skriver:

  Visst är de härligt att kunna se tillbaka på vad man gjorde tidigare år? Man glömmer annars så lätt.
  Måste säga, som jag sagt fler ggr, att du är fasansfullt grymt otroligt helt underbart vacker människa, i brunt hår så lyfter du hela ditt vackra ansikte ännu mer. Så mystiskt vacker, jag blir så avundsjuk 🙂

  GLAD PÅSK MAGGAN! Så glad för din skull att du hittat en fin man i ditt liv som skämmer bort dig med en BIL! Jag fick en BMW av min sambo förra sommaren då min började lägga av sakta men säkert. Hur tackar man en bil liksom? Med att visa kärlek, lycka och tacksamhet kanske? 🙂

  Kram

  0
 2. Ann Forssell skriver:

  Kära Magdalena Du är så otroligt omtänksam, fin, och jäkla kul tjej. Jag blev så glad när Du fick en fin bil som du verkligen är värd. hur många bloggare tänker och skriver omtänksamma ord till de som firar påsk ensamma. Jag fick själv en tankeställare, jag är inte ensam men många är det…. tack.
  Stor påsk kram Ann

  0
 3. Cia skriver:

  Snygga ljusa jeans!! Vilket märke å var kommer dom ifrån !?? : )

  0
 4. Jessica skriver:

  Hej Magdalena! Hoppas du kan svara på det här: vart är den fina vasen ifrån ( den med tulpaner i inläggen nedanför) hoppas du kan svar, eller ja.. Fråga den som äger den:) ha en trevlig påsk!!

  0
 5. Annette skriver:

  Glad påsk till dig o familjen!! Tack för att du sänder en tanke till mig! Kramar

  0
 6. blåklint skriver:

  Glad Påsk, vilken fantastisk påskpresent du fick, en bil – men det är du verkligen värd! (Undrar över den fina ljusbrickan i ett tidigare inlägg, hur mycket kostade den?)

  0
 7. Ida skriver:

  Hej Magdalena!
  Det ser ut som ni hittills haft en strålande påsk!
  Jag har några frågor till dig angående volontärarbete eftersom jag vet att du är ganska engagerad på olika ställe. Jag är 25 år och sjuksköterska och skulle mer än gärna vilja åka ut i världen och hjälpa personer som inte har det lika bra ställt som oss i Sverige. Vet du om man kan åka som volontär till kliniken som du hjälp till med i Filipinerna, eller har du något annat tips?
  Du får väldigt gärna maila mig om du har några svar 🙂
  Ha en bra kväll!
  Kram Ida

  0
 8. Olivia skriver:

  Dina jeans du har på dig, dom utsvängda, vad är/var det för märke/modell på dom? Jagar efter jeans med vida ben men det är ju omöjligt att hitta! Har du kvar dom får du gärna skicka dom till mig 😉 *skratt*
  Tack för många härliga skratt!
  Kram!

  0
 9. gia skriver:

  Hej Olivia.

  Jag tror att hennes jeans är ett par ”River Island”
  Haft samma själv.
  Om du har storlek 28-29/32 så kanske mina finns kvar på
  second handen i Nynäshamn…(Stadshusplatsen)
  Jag lämnade in dem för de var för stora för mig.

  0
  1. Magdalena skriver:

   Gia!! Jag kanske hinner före? Hihi Älskar mina!! De har nog varit med i snart 10 år. Mina är storlek 10. Engelsk? Vilken storlek är dina?
   Skulle vilja ha ett par till kram x

   0
 10. Vår påsk firas nere i Skåne… Riktigt härligt!
  Ha en fin dag glad påsk
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  0
 11. Ann skriver:

  Blir varm i hjärtat när jag ser att du har en härlig helg med din familj. Önskar alla människor fick ha det så bra. Jag är själv lyckligt lottad med en stor och härlig familj, men jag är väl medveten om att långt ifrån alla har det så. Grattis till Billen, Gud så kul!!!

  Stor Kram http://annaheltenkelt.blogg.se från Sofias Änglar

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.