Allmänt

Syskonkärlek, fotografering och 20 års jubileum

Idag var det en ganska känslosam och rolig dag!! Wow, lite GRAAF SISTERS reunion 

Det var 20 årsedan vi slog igenom med YOU GOT WHAT I WANT….

En galen tid! Galna år. Fyllda av så mycket skoj, skratt och upplevelser.

Vad har du för relation med din syster/syskon. Är hon din bästa vän, största konkurrent? Mammas favorit, en riktig rövlapp ELLER den du vänder dig till när det krisar?
Min syrra är MIN allra bästa vän. Den som får mig att skratta och vet mina skämt innan jag hunnit dra halva. 

Vi har inte alltid gått ihop, som små kunde vi ryka ihop så att det smällde…
Men det finns ingen på jorden jag skulle sakna så mycket som henne, om hon försvann.
Den första jag ringer när det hänt något kul. När det hänt något förfärligt… 

My best friend. Mitt hjärta. Mitt ABSOLUTA allt ❤️

Idag var det 20 år sedan vi fotade midsommaromslaget för Aftonbladet. Idag gjorde vi det igen.

Så jäkla kul!!! Solen strålade och vi fick en helt fantastisk dag tillsammans i Sigtuna


Hur ser din och dina syskonrelationen ut? Tänkte mycket på det under våran båtresa. Jag märker att mina barn retas mycket med varandra. Att det finns en slinga av svartsjuka och missunnsamhet. Vanligt så klart. 
MEN tanken slog mig, det är faktiskt inte självklart att alla syskon håller ihop hela livet tyvärr.
Vad har du för relation med med dina sykon? Berätta gärna, nyfiken på just din historia


Mycket skratt


Selfies


Jag måste få lova att säga, utan att låta uppblåst. Shit vad mycket säkrare vi känner oss idag. Vi älskar våra kroppar på ett helt annat sätt. Jag tror faktiskt att 40 är den bästa tiden i livet. 

Man har som landat i sig själv. Man skäms inte på samma sätt. Här är jag! Take IT or leave IT 


Vi sminkade oss själva. Vackra kläder och en grym omslagsfotning för Aftonbladet Klick


Våra gamla bilder var så söta!! Tänk att de här små mupparna var ”sveriges sexigaste” för 20 år sedan HAHAHA


Roligt med gamla bilder…

Vad tänkte jag när jag satte upp håret med det här lilla gulliga hårspännet?


Hehe lite skillnad på 20 årHannah fixaren bjöd på tårta. Hon är bra duktig!

Och en fin intervju med Mirja


Liv var våran assistent under dagenVilken dag!

(Lite reklam för mig själv och mina smycken)

Ps Nu finns det NYA smycken ute i Butik…..

Vet inte om det är försent att önska sig i studentpresent? Eller bara unna sig själv, eller av karlsloken?

Mina favoriter just nu är stjärnorna och det här vackra halsbandet på bilden under

Älskar det stilrena till vardags och lite mer glitter till fest


Du kan bl.a. annat hitta/köpa dem HÄR!

Eller titta efter återförsäljare i just din stad HÄR!


Trött, trött…. Ska till hals och ögonläkaren imorgon.bitti


Lance och William är här och myser på soffan

När jag bläddrade i den gamla tidningen såg jag det här. Blev HELT varm i hjärtat


Sängen mina vänner!! 

❤️Glöm nu inte att berätta just DIN syskonhistoria i kommentarerna ❤️

0

12 svar till “Syskonkärlek, fotografering och 20 års jubileum

 1. Ullis skriver:

  Jag vill säga att 50 är ännu bättre ålder, då är barnen stora och man känner sig ännu bättre som kvinna o människa…. mera säker, mera lugn. Vet vad man vill, kan säga ifrån ännu bättre…. .. man är den man är..!

  0
 2. Anni skriver:

  Har en fyra år äldre bror. Vi har alltid kommit överens och bråkat på normal syskonnivå. Ses flera gånger i månaden och han är alltid den sim ställer upp direkt in jag behöver hjälp! Han är otroligt händig och kan allt 😊 Han skyddade alltid mig när vi var små, slog till EB kille som slagit mig när han var femton. Om jag älskade honom då 😊 Hämtade mig på nätterna när han fick körkort! Idag har vi egna familjer, skiljer 8 år mellan mitt barn och hans yngsta, men jag har varit en naturlig del i hans barns liv fastän vi förr båda 25 mil ifrån varandra. Idag bort vi bara 3 mil ifrån varandra! Jag älskar hans ungar oxh fru, ja de är alla bara bäst ❤️

  0
 3. D skriver:

  Sveriges sexigaste då och nu!!! Så vackra ni är ❤️❤️

  0
 4. Sandra skriver:

  Jag har en 3 år äldre syrra, vi lekte bra ihop som barn men sen under högstadieåren så drog vi inte alls jämt, vi bråkade jämt och vi slogs, inte alls kul. Hon flyttade sen hemifrån när hon var 16 och efter ett par år senare började vi umgås, först sporadiskt men sen sågs vi nästan dagligen. Hon är idag den allra bästa jag vet, vi kommer såklart inte överens om allt men i dagsläget slåss vi inte 😉 hon är den jag ringer till när jag vill berätta nåt kul eller nåt mindre kul. Vi bor idag 130 mil ifrån varandra och vi kan ibland prata uppåt 5 timmar i telefon. Skulle dö om hon dog.

  0
 5. Katarina skriver:

  Härliga bilder både då och nu.
  Jag har tyvärr inga syskon och har väl alltid saknat det. Mina föräldrar fick mig men sedan blev där inte fler bebisar tyvärr..

  Ha en fin onsdag!
  Kram från mig

  0
 6. Emme skriver:

  KLÄNNINGARNA! Så vackra!!!

  0
 7. Anna-Karin skriver:

  Vilka vackra systrar! Både då och nu.
  Har en lillebror som är fem och ett halvt år yngre. När han var liten så var han en riktig pain in the…… Full i bus och påhitt. Låste in mig på mitt rum för att få vara ifred för den lille bråkstaken 😂
  Men idag när vi är 50 och 45 så är han den bästa bror man kan ha 💗💗 Ställer alltid upp, finns till för alla.
  Hela hans familj är underbara. Älskar honom så 💛

  0
 8. EmmaL skriver:

  Ja alltså man väljer ju inte sina syskon eller föräldrar, så det är ju inte konstigt att vissa inte har kontakt och är bästisar livet ut t medans andra har det. Egentligen som vilka relationer som helst, förutom den detaljen att man har vuxit upp i samma hem och har samma föräldrar så klart men annars ingen skillnad på relationerna emellan, man växer ifrån varandra och ibland kan man hitta tillbaka, beror också kanske på åldersskillnaden med.

  0
 9. Karema skriver:

  Jag tror att systarna är bäst vän och set är jatte fint

  0
 10. Carina skriver:

  Så vackra bilder 🙂 Mina två systrar är mina allra bästa vänner,vi delar allt,glädje,sorg,gapskratt,rubbet..Vartannat år lämnar vi män,ungar och hem och drar på ”husmorssemester” i två veckor..På lördag är det dags,då åker vi till Grekland och Albanien 🙂 🙂 Ha en trevlig resa till Italien!

  0
 11. Barbro skriver:

  Har 2 yngre systrar och 1 bror men mest kontakt med minsta syrran.Vi har väl inte alltid haft den bästa kontakten men vi gillar varandra ändå .Vi kanske inte är sams jämt men det är syskonkärlek mellan oss ändå.

  0
 12. Katja skriver:

  Vackra och kloka systrar!
  Grattis!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.